60 dkg báránycomb, 2fej vöröshagyma, 1 szál sárgarépa, 10 dkg zöldborsó, 10 dkg zöld brokkoli,, 1 fej karfiol, 1 csomag petrezselyem, szárított tárkony, liszt, 40 dkg rizs, 4 dl tejszín, sáfrány, só, fokhagyma, bors.
A bárányhúst kockákra vágjuk, és rátesszük a finomra aprított és olajon megpárolt vöröshagymára. Megsózzuk, ízesítjük zúzott fokhagymával, majd félpuhára pároljuk. Ekkor hozzátesszük a zöldségeket, és a félkarikákra vágott sárgarépát és a tárkonyt. Ezekkel kissé pároljuk, és fehér borssal ízesítjük, megszórjuk liszttel, majd felöntjük a tejszínnel. Felforraljuk és belekeverjük a vágott petrezselymet.
A rizst a szokásos módon megfőzzük, de amikor a forró vizet ráöntjük, belekeverjük a sáfrányt is. A rizsből fészket formálunk, és a közepébe helyezzük a bárányragut.