50 dkg sertéscomb, 20 dkg rizs, 3 db paradicsom, 20 dkg zöldborsó, 3 fej vöröshagyma, 2 gerezd fokhagyma, 3 dl joghurt, 3 dl leves, 2 dl ivólé, olaj, vaj, só, bors, petrezselyemzöld.
Egy fej vöröshagymát apróra felkockázunk, és üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a rizst, majd felöntjük a levessel és a paradicsomlével. Fedő alatt 10 percig főzzük. A megtisztított paradicsomot felkockázzuk és a zöldborsóval együtt a rizshez adjuk. Tovább főzzük. Közben a húst nagyobb kockákra vágjuk. A további hagymákat cikkekre szeleteljük, és a hússal felváltva, nyársra húzzuk. Sózzuk, borsozzuk, és forró olajon megsütjük. Az összezúzott fokhagymát, és a reszelt citromhéjat joghurtba keverjük, sózzuk, borsozzuk. A paradicsomos rizst tálra tesszük, és ráhelyezzük a nyársakat. A mártást külön kínáljuk hozzá.