2 db tojás, 1 db zöldpaprika, 10 dkg csiperkegomba, 1 szál zöldhagyma, mustár, szójamártás, 1 db citrom, vaj, bors, petrezselyemzöld , bors. szerecsendió, liszt, 2 dl száraz bor.
Az egészet azzal kezdjük, hogy a tojásokat szétválasztjuk, a fehérjét kemény habbá verjük. Beleöntjük a sárgáját, majd a citromhéját bele reszeljük. Megszórjuk liszttel, sóval, borssal és reszelt szerecsendióval ízesítjük. Kis serpenyőben a megforrósított vajba öntjük a tojásos masszát, 5 percig sütjük. Közben a paprikát csíkokra vágjuk, a csiperkegombákat megfelezzük, a zöldhagymát felkarikázzuk. A félbevágott gombát megpirítjuk Hozzáadjuk a zöldhagymát, a paprikát, a paradicsomot. Felöntjük egy kevés vízzel, vörösborral és a szójaszósszal, fűszerezzük, majd tálra csúsztatjuk, zöldségekkel tálaljuk.