Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

nagyi receptek

A nagyi kedvelt receptjei

A nagyi kedvelt receptjei

Borjúragu

2022. augusztus 10. - Házi praktikák

      50 dkg borjúlapocka, 2 fej vöröshagyma, 1 gerezd fokhagyma, 25 dkg gomba, liszt, margarin, kakukkfű, babérlevél, 5 dl húsleves, paradicsompüré, só, bors, vegyes zöldség.

A ragulevest húsból és zöldségfélékből készítjük. A zöldséget karikára vágjuk, a húst felkockázzuk. Közben  egy kevés zsiradékban a reszelt vöröshagymát, az apróra vágott petrezselymet gyengén lepirítjuk. Ezután hozzátesszük  a feldarabolt húst, fűszerezzük, és meleg vízzel feleresztve  lassú tűzön addig főzzük. amíg a hús meg nem puhul. Végül hozzáadjuk a felszeletelt gombát és   a zöldséget, és az egészet megpároljuk. Azután a húst és a zöldséget kivesszük az edényből, a léhez hozzákeverjük a lisztet, és a kissé megbarnitjuk, majd  felöntjük a levessel és fűszerezzük,  felforraljuk. Tejszínnel tálaljuk.

borjuragu.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyireceptek.blog.hu/api/trackback/id/tr7817904979

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása