30 dkg szűzpecsenye, 30 dkg sertésmáj, 10 dkg füstölt szalonna, 2 dl fehér bor, 2 fej vöröshagyma, 2 gerezd fokhagyma, 3 db gomba, majoránna, csípős paprika, bors, só, olaj, 2 db paradicsom, 2 db zöldpaprika.
A hússzeleteket sóval, borssal, fűszerekkel bedörzsöljük, és nagyobb darabokra felszeleteljük. Serpenyőben kevés olajat hevítünk, majd beletesszük a feldarabolt hússzeleteket. Amikor a hús félig megsült, hozzáadjuk a szeletelt májat is, és együtt sütjük. Ha a máj már majdnem kész, rátesszük a hagymát, a felszeletelt gombát, addig sütjük, amíg a hagyma megüvegesedik. Közben ízesítjük csípős paprikával, rátesszük a karikákra vágott zöldpaprikát, a feldarabolt paradicsomot, és megszórjuk majoránnával, végül megöntözzük borral. Rizzsel,, párolt zöldséggel tálaljuk.