50 dkg sertéscomb, 1 csomag spagetti, 2 fej vöröshagyma, petrezselyem, kapor, tejföl, bazsalikom, kakukkfű, tárkony, kömény, só, bors, olaj, 1 db citrom, tárkonyecet.
A sertéshúst kockára vágjuk, olajon átsütjük, majd tányérra szedjük. Megpirítjuk az apróra vágott vöröshagymát és a húst beletéve borssal, tárkonnyal, bazsalikommal és köménnyel fűszerezve kevés vízzel puhára pároljuk. Közben sós vízben megfőzzük a spagettit. A főzővízbe teszünk egy evőkanál kakukkfüvet, egy evőkanál bazsalikomot és egy kanál olajat. Amkor a hús már majdnem puha, hozzáadjuk a felaprított petrezselymet és a kaprot, majd citromlével, illetve tárkonyecettel savanyítjuk. Ezután belekeverjük a tejfölt és felforraljuk. A kész ragut a zöld spagettivel tálaljuk.