Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

nagyi receptek

A nagyi kedvelt receptjei

A nagyi kedvelt receptjei

Bárányborda (gombával)

2022. május 31. - Házi praktikák

     60 dkg báránygerinc (csont nélkül), 20-20 dkg gomba és sajt, 6 dkg vaj, 4 dkg liszt,  petrezselyem, őrölt fehér bors, só. 

A húsból 8 egyforma nagyságú szeletet vágunk. A kés lapjával kissé megveregetjük, megsózzuk, meghintjük borssal. Serpenyőben kevés vajat hevítünk, majd a lisztbe mártott hússzeleteket ebben megsütjük. A sütésből visszamaradt vajba tesszük a szeletekre vágott gombát, sóval, borssal, petrezselyemmel fűszerezzük, és addig pároljuk, amíg a levét elfövi. Mindegyik hússzeletre kevés pirított gombát halmozunk, egy-egy vékony szelet sajttal letakarjuk, és kivajazott tepsiben, a sütőben a sajtot rá- olvasztjuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyireceptek.blog.hu/api/trackback/id/tr717844865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása